ThomasVT Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 cuz chtel sem se zeptat jestli se vam stava treba u aut kdyz zatacite doprava a doleve tak se to rozmazava... ale delaji mi to vsechny hry nevite co s tim nebo vam to dela taky??? dik za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 Je to displejem, toho se nelekej. Prostě nestíhá přeleslovat, je to neduh LCD, teda spíš těch levnějších. Nechci tady tvrdit, že PSP má nekvalitní displej, ale špička to hold není (to by potom PSP nestálo tolik kolik stoji). Jo a příště bych zvolil trefnější název topicu :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Srpen 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 dik takze ti to dela taky??? srry za ten neázev nevedel sem co mam napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Srpen 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 dela to vsem nebo jen u nejakejch tech displeju??? dik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wakusol Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 řek bych že všem, mě taky, ale ne tak že by mi to vadilo, u nějakejch her to je navíc schválně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DammLore Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 Dělá to všem bez výjimky. Leda že by někdo podstoupil nějaký handmade tuning PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Srpen 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 diky za odpovedi myslel sem si ze sem jedinej, ze je to nejaka chyba... UF ale uGTAlcs je to docela brutal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KrocanX Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 me to vubec neprijde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 Ani sem si niceho nevsiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siky Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 Já jsem si taky vůbec ničeho nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2006 OFFTOPIC 2 siky: Niesi z druheho fora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ThomasVT
cuz chtel sem se zeptat jestli se vam stava treba u aut kdyz zatacite doprava a doleve tak se to rozmazava... ale delaji mi to vsechny hry nevite co s tim nebo vam to dela taky??? dik za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts