pajli Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Zdravím, mám již delší dobu PS3 a propojení do televize používám klasickou scart a nebo přes tři jacky. Jel jsem ke kamarádovi a on má HD televizi a že prý to zapojíme přes HD kabel tak to šlo a přenastavilo se to na lepší kvalitu. Druhý den jsem přijel domů a vůbec mi nešel obraz anii zvuk, tak si říkám že si koupím kabel a jelikož mám také televizi HD, koupil jsem kabel, ale jakmile jsem připojil kabel a zapnul nic než hra a to assasin revulition se mi spustí a je v té lepší kvalitě ale jakmile chci do hlavního menu tak mě to vůbec nenaskočí obraz a někdy slyším jen zvuk. Pokuste se mi poradit už jsem zkoušel přenastavit televizi odpojit a další finty ale nic. Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K-Kiro Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Když máš připojené HDMI a pak přepojíš na Scart nebo 3x Cinch.. Při zapnutí konzole podrž čudlík na zapínaní dokud 2x nepípne mě by se to přenastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajli Odesláno Únor 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 zkusím to hned dnes díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.