Levi Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Ahoj, mám takový menší problém. Koupil jsem si nové sluchátka( http://www.mall.cz/sluchatka-mikrofon/emgeton-premium-e11c ), ale je v takový menší háček. Mikrofón mi přehrává i to co já slyším ve sluchátkách... celej den se s tím párám a nic... jedině když jsem si vypnul sluchátka a nechal zapnutý repráky, tak to teprve fungovalo.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ndsigamer Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Dole na liště v pravo jak jsou hodiny je takový repráček na ten klikni a potom nahoře v levo Možnosti-Vlastnosti-a tam dáš přehrávání-sjedeš až dolů a zatrhneš si mikrofon - potom zavři vše a znovu otevři ten malý repráček na liště a tam si zesil/stlum mikrofon podle potřeby (popřípadě zatrhni ztlumit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 pokud máš win7 tak na liště máš ovládací panel zvuku -> pravej čudlik -> zařízení pro záznam -> klikni na to co používáš -> karta poslouchat -> odškrtní poslouchat toto zařízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.