nabijecka Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 zajímalo by mě zda je nějaká možnost jak bych si mezi účty na xboxu mohl přeposílat microsoft body (např. když dostanu body jako odměnu za hru, kterou hraju, tak bych si je rád převedl na druhý účet...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 :roll:.........:wohow:..........:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Jak naznačuje toro, nejde to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 "když dostanu body jako odměnu za hru, kterou hraju" :) ja teda jeste nikdy nedostal MS body za hru pri hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 "když dostanu body jako odměnu za hru, kterou hraju" :) ja teda jeste nikdy nedostal MS body za hru pri hrani Nebyly tím myšleny MS points , ale " G " čka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nabijecka Odesláno Únor 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Tak s tímhle teda zásadně nesouhlasím !!!!! Za to, že hraju víc než měsíc nějakou kinect hru, naposledy to byla hra kinect sports season 2, mi microsoft pošle mail se 160 microsoft body, avšak 160 bodu na nic pořádného nepoužiju....a tak hlavně, že aspoň něco dávají. Citace mailu od microsoftu na poukázku 160 mic. bodů za hraní dance central: Congratulations! You're now playing the best-selling dance game on Kinect™ for Xbox 360®. Keep the dance party going with hot new downloadable tracks. We're even going to give you 160 free Microsoft® Points to help you get started. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Tak to se omlouvám - myslel jsem že se jedná o Géčka a o tom že MS dává za hraní nějaké MS points jsem vůbec neslyšel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nabijecka
zajímalo by mě zda je nějaká možnost jak bych si mezi účty na xboxu mohl přeposílat microsoft body (např. když dostanu body jako odměnu za hru, kterou hraju, tak bych si je rád převedl na druhý účet...)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.