GenUP88 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Zdravim,jem uplny zacatecnik...vcera jsem si koupil xbox 360 a neco malo se uz o nem docetl...vse me jde...ale mam problem s xbox live...nevim jak si vytvorit ucet....uz jsem zadal i svuj mail...hesla atd a napsalo me to ze si mam vytvorit ucet na hotmail nebo kde....na strankach xboxu jsem si normalne vytvoril ucet a ted nevim jak dal...muzete nejak poradit??nejlepe krok po kroku...dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 vytvoř si ho na xku a s ním se registruj na live. dostaneš gold na měsíc zdarma. žádný hotmail nepotřebuješ, klidně použij ten co už máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GenUP88 Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 na xboxu jsem ho vytvoril....klasicky napsal jsem tam muj mail...heslo a napise to This Windowa Live ID is associated with a different gamertag.Enter another Windows Live ID ad password. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 nejlepší máš když si vytvoříš email na hotmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Mě to přes hotmail.com nešlo tak jsem zkusil gmail.com a už to jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.