zozy Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 chteli jsme si s kamosem zahrat gta vcs kamos ma umd a ja jsem si stahl iso full,vsecko jsme udelali dobre akorat se nase dve psp nemuzou najit:( nevite nekdo cim to je?si chceme zahrat a nejde to:(dik predem za odpoved:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 chteli jsme si s kamosem zahrat gta vcs kamos ma umd a ja jsem si stahl iso full,vsecko jsme udelali dobre akorat se nase dve psp nemuzou najit:( nevite nekdo cim to je?si chceme zahrat a nejde to:(dik predem za odpoved:( jeden z vas ma US verzi a ten druhej EU:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 stahl jsem to z fora tak jsem myslel ze to je eu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 no hele to mas este dobry:).....ja mel s kamosem stejnej problem...akorat to bylö u UMD:D tak sem to mazal vymenit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 jak to poznam u isa jaky je to region:(:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 jak to poznam u isa jaky je to region:(:) podle savu a multYplayer bije hrozne do oci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 mno jsem se spletl:)multiplayer uz nebije?;) a v tom savu jak?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
chteli jsme si s kamosem zahrat gta vcs kamos ma umd a ja jsem si stahl iso full,vsecko jsme udelali dobre akorat se nase dve psp nemuzou najit:( nevite nekdo cim to je?si chceme zahrat a nejde to:(dik predem za odpoved:(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts