Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Update a následný zásek

DoLuck

Otázka

Ahoj všem,

chtelo to po me dneska update, ten se stahnul, vsechno vypadalo OK. Konzole se restartovala, jenze uz nenabehlo menu. Dlouho jsem hledal co stim muze byt. Primo na xbox supportu sem si stahnul aktualizaci a pres flashku sem se pokusil udelat aktualizaci znovu...dlouho se take nic nedelo. nakonec se objevilo menu ale bez jakehokoliv profilu nebo ulozenych veci. A v nastaveni ani pamet zadna neni. po znovuspusteni opet xbox nenabehne do menu, jen zas pres flasku s updatem mam xbox slim s tou zakladni 4gb pameti, neflasnuty.

Diky za jakekoliv rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Ne žádná chyba nic...zůstala zaseklá bílá obrazovka s xbox 360 ... tak sem to vypnul a zapnul a nic...byla tam domovska obrazovka bez menu a porad se to nacitalo...kdyz sem zmacknul tlacitko na ovladaci tak se mi ukazali volby ale pri jakymkoliv vyberu jakykoliv moznosti se to seklo a uz neslo nic...tak sem nasel na supportu at zkusim nainstalovat update pres flasku...tak sem to zkusil a nic se nedelo jen porad "extracting" najednou to zmizelo a zas bila obrazovka s xbox 360...tak sem stisknul "A" a nabehlo menu vsechno i hra sla spustit...ale neslo nic ulozit ani ucet tam nebyl proste nic...kdyz sem se dival do nastaveni ani zadnou pamet to nenaslo proste nic...pokud jde nejak naformatovat disk bez zasahu do xka tak bych to zkusil...ale jelikoz v tom menu ho nevidim tak nevim jak :(

Odkaz ke komentáři

• 0

tohle je zbytečné, jestli se updatovalo xko tak šance na downgrade je nulová. Především být tebou, tak si dám na flashku ,,sejvy" z her (uložené pozice) a ten 4gb disk zformátoval, pak by se vidělo. NE bude ještě lepší: VYNDEJ TEN HDD, dole na xkoxu je mžíška a vzadu na té mřízce je mřížkovatá posuvka, tu zatáhni dopředu a ono to vyskočí, poté čapni ten disk 4gb za ten praporek co tam bude a tahej dokud se HDD doslova ,,nevytrhne" z xka

VŠE PROVÁDĚJ KDYŽ BUDE XKO VYPNUTÉ!

Až bude HDD pryč zapni xbox, jestli naskočí je problém v hadru, na cokoli se mě můžeš zeptat

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo aha, trochu mi to nezamyslelo, jsem zblblý z 250gb, tak to promiň, já měl ten samej problém, každopádně jestli máš na 4gb tu možnost formátovat tak by to vylo první co bych udělal,

mě se stalo to samé, a formát to vyřešil.

EDIT: Jo a počítám tedy že přístup k netu máš, takže profil potom obnovíš přes recovery gametag , pokud ne tak si ho můžeš ještě teď na flashku zkopírovat (zálohovat)

Odkaz ke komentáři

• 0
Jo aha, trochu mi to nezamyslelo, jsem zblblý z 250gb, tak to promiň, já měl ten samej problém, každopádně jestli máš na 4gb tu možnost formátovat tak by to vylo první co bych udělal,

mě se stalo to samé, a formát to vyřešil.

EDIT: Jo a počítám tedy že přístup k netu máš, takže profil potom obnovíš přes recovery gametag , pokud ne tak si ho můžeš ještě teď na flashku zkopírovat (zálohovat)

CITUJI: A v nastaveni ani pamet zadna neni.

Jak muze neco naformatovat kdyz to system nevidi jako jednotku? :wohow:

Odkaz ke komentáři

• 0
CITUJI: A v nastaveni ani pamet zadna neni.

Jak muze neco naformatovat kdyz to system nevidi jako jednotku? :wohow:

Asi sis nevšimnul slova ,,Pokud máš možnost formátovat" nemám s 4gb zkušenosti, jen vím že se mi na 250gb stalo to samé, já se narozdíl od tebe snažím pomoct a ty se tu jen tlemíš ale když jsi tak chytrej tak mu pomož ne?

Odkaz ke komentáři

• 0

dekuji za vase rady...ale ani jedna z nich neni resitelna... nevim jak to naformatovat kdyz je disk "neviditelny" a ani vyndat nejde...asi to teda budu muset resit pres ten xbox servis coz se mi moc nechtelo...kdyby jeste nekoho neco napadlo dejte vedet ... budu jim volat asi az v pondeli

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu