rytmy Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 nevie niekto kde je problem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Zkus vytvořit offline profil ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 lol ? nač offline mam original hru taže ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Já jí měl taky origo :D Ale dlouho mi to blblo a spouštěl jsem to přes tzn. offline local profile. Za zkoušku nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 ... tak načo mam original treba problem riesiť nie offline... to nie je riešenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 V tom případě bohužel neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Zkus tam dát jinou zem třeba UK,nebo USA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 mam UK ale to iste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Proštuduj ještě tohle...http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live Mě osobně to pomohlo. EDIT:Je to sice na PC,ale postup je si myslím stejnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Přesně tohle jsem říkal a myslel. Tohle pomohlo i mě. Takže proč to nezkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 mne sa to raz podarli rozfachať ale boz zna jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rytmy
nevie niekto kde je problem ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.