S4m0s Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Zdravíčko dnes sem se dočetl na jednom webu že multiplayer tédle hry by měl být free na PSN . Ví o tom někdo něco konkrétnějšího ? :) popřípadě ví někdo jak to bude fungovat ? :) rád bych každý info i pokec jestli vás to zajímá ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Ahoj, také jsem o tom četl a ač to jde mimo mě, já našel pár info tady: http://games.tiscali.cz/oznameni/multiplayer-z-killzone-3-bude-k-dispozici-s-omezenim-zdarma-58597 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Díky :) já to právě četl na cizím webu tak sem se v tom plácal .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.