Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

DVD TITANUM vyrobeny v JPN pro zápis XGD3 her


AnarkiSKW

Otázka

Chtěl jsem se zeptat zdali nemá někdo zkušenost s těmito disky http://www.jasamedia.cz/katalog/vyrobce/titanum jsou vyrobeny přímo v JPN firmou Ricoh Company Limited.Nekteré disky Titanum vyrábí také firma Mitsubishi chemical corporation která vyrábí právě velmi kvalitní Verbatim.

především je velmi lákavá cena 12,50 za kus Díky za inf.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

S diskama od Ricoh Company se myslím hodně experimentovalo. Ale výsledek je asi takový, že někomu to jde, někomu ne. Lidi vyprodukovali spoustu různých "zaručených" nastavení pro IHAS, při kterých to jede, ale nikdy to neni na 100%. Pravděpodobně vyhážeš víc médií, než ušetříš.

Ale tuhle snahu o co nejlevnější disky fakt nepochopím. Když koupíš větší balení verbatimek, máš jednu za 20Kč. A i kdyby jedna verbatimka stála třeba 50Kč, porovnejte si to s originálkou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Právě verbatimky většině lidí jdou bez problému s defaultním nastavením z výroby. Jediná věc na zkoušení je většinou, jestli člověku líp vypaluje 4x (s OPC) nebo 2,4x (bez OPC), ale při obou rychlostech je výsledkem funkční DVDčko, splňující kritéria.

Jen pár lidí s tím má větší problémy, kdy musí něco přenastavovat, ale samozřejmě je o nich slyšet nejvíc. Já neměl jediný problém, vypaloval jsem 2,4x, DVDčka v pohodě (kontrola v KProbe2), pak jsem zjistil, že 4x mi to vypaluje ještě kvalitněji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu