Jiboia Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Funguje e3 flasher na firmware 4.10? Samozřejmě na consoli fat. Musim nějak e3 flasher updatovat nebo updatuje nové firmwary automaticky na 3.55? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Ano jde hw na konzole updatem nezměníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 a jen nějaká teorie jak to všechno funguje?Takže bez problemů mi půjde e3 flasher na firmware 4.10? ikdyž se na oficiálních stránkách píše, že jde downgrade z firmware 4.00. http://www.e3-tech.net/news.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 podle toho jaký jsi měl fw když jsi konzoli koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 je to fat, takže v tom nebude problém a v minulosti tam byl již CFW. Ale jde mi hlavně jestli jde downgrade z 4.10/4.11 na 3.55, když na oficiálních stránkách E3 Flasheru to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Tak jestli tam byl tak není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 takže E3 Flasher není zavislej na verzi firmware? a ta microsd karta je na E3 bios a samotný firmware ps3 se přehravá z flash disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 K downgradu potřebuješ ještě downgrade dongle třeba e3 card reader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 a nejde to přes klasickou čtečku SDkaret?připadně flashdisk?jde jen o paměť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 nejde. Musis mit E3 flasher a pokud mas fat konzolu tak musis pajet. U ps3 slim se jen zastrci do desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 to mi je jasný, že potřebuju e3 flasher, šlo mi o ten E3 card reader. A u všech Fat tuším, že se pájet nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Vidim, že tady jsou všichni experti na e3 flasher jako já:-) Najde se tady někdo kdo jej vlastní a podělí se o zkušenosti? Jelikož můj už je na cestě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 u fat konzoli se pajet musi podivej se sem. http://ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=17&t=694 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 předpokládám, že to tak je původně. Ale ps3 80gb a některé 40gb již jdou NOR FLASH - stejné jako u ps3 slim. Staré mají NAND. To sem se dočetl na netu samozřejmě zatím e3 nevlastním, takže nemohu potvrdit. Tím samozřejmě odpadá to pájení pro console fat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jiboia
Funguje e3 flasher na firmware 4.10? Samozřejmě na consoli fat. Musim nějak e3 flasher updatovat nebo updatuje nové firmwary automaticky na 3.55?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.