Yetty Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Zapnul jsem dnes PS3. Pří hraní CoD mi vypadnul internet a při hlášce, že je PS3 odpojen od PSN, zamrzl. Vypnul jsem ho manuálně. Po dalším zapnutí PS3 dost hlasitě hučí asi 2min, pak klid ale nic se neděje. Svítí zelená LED, ale obraz ani ovladač nereagují. Mám verzi slim starou asi tři roky. Nějaké rady co s tím? Předem dík za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 To se mi stalo taky asi před dvouma dňama. Musíš najet do recovery menu (vypnout ps3-držet power dokud se nevypne-zapnout a drzet dokud nepípne 3x) A na flashku si nahrát fw a udělat update- potom by ti měla ps3ka najet a naběhne ti kontrola hddčka tak to udělej. Když nebue fungovat tak v recovery menu dej system restoration a když taky nenaběhne tak formátuj hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.