Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Black OPS

calibros1988

Otázka

zdravim panove, chci se zeptat. mam xbox 360 flash 2.0 lt a nejnovejsi aktualizaci dashbordu. drive my black ops sel ale ted mi nejde jak je to mozne? divne je to ze mi treba jde fifa 12 .a jine hry ale black ops ne. stahoval jsem tho znovu a protahnul ABGX a furt to same nevite cos tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
jak ho muzes protahovat abgx kdyz abgx je momentalne na lt3,0 a pridava na nej topologicky data maximalne vypalit bez abgx a na flashku si stahnout title update k ty verzi co mas a pripojit k xku pak by to jit melo mas asi zmenenej daebin

tak zase az tak se v tom nevyznam vzdy jsem delal to ze jsem tam dal hru vypalenou a slo to. ale zajimave je ze fifa 12 jde. a jeste jsem se chtel zeptat, prej ted na ty novy hry co maji byt na lt3 musi byt specialni vypalovacka abych mohl hrat ? jak single tak multi abych nedostal ban?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu