very_hard Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Caute, poprosil by som radu. Bratovi prestala ist mechanika na PS2, tak mi ju doniesol na pozretie. V PS2 ma nainstalovany SCHIP, ale nechce nacitat CD ani original. Rozobral som konzolu, vycistil optiku a nic, brat si zohnal nahradne optiky ale ani vymena optiky nepomohla.... laser sa pohne k stredu CD ale neroztoci sa CD .... Video pre ilustraciu. Prosim ..... poradte ako to rozbehat Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.Fucik Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 A co třeba že by byl v tahu motorek? Já se v tom teda nevyznám, ale přijde mi to tak, potom se ještě kouknout, jestli laser vůbec zaostří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Zkontroluj kablíky k motorkům, kdyžtak proměř jestli tam de proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.