Mr.Steph Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Zdravím. Omlouvám se jestli jsem toto téma zařadil špatně. Potřeboval bych pomoci s výběrem sluchátek pouze k domácímu poslechu tak do 1500 kč. Uvítám každý tip a zkušenosti. Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Skus Ozone Attack koupil jsem si je za slušnou cenu a sem spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 steelseries siberia v2 , používám se zvukovkou do USB Soundblaster , vyjde tě to na víc než 1500, ale já toho nelituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr.Steph
Zdravím.
Omlouvám se jestli jsem toto téma zařadil špatně. Potřeboval bych pomoci s výběrem sluchátek pouze k domácímu poslechu tak do 1500 kč.
Uvítám každý tip a zkušenosti.
Děkuji předem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.