Dunky Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Zdravím hoši, dnes jsem si dal BFko na sluchátka a zjistil jsem, že zvuk je naopak (tedy levá straná na pravé a pravá na levé). Nevíte, co to mohlo způsobit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 mrkni do nastaveni a nastaveni zvuku... jestli to tam nemas spatne nastavene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 jsem mrkal právě :( jsem z toho nešťastný :D strašně mě to mate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do čeho máš sluchátka zapojený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 tak si ty sluchátka prostě otoč a hotovo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Už jsem to vyřešil, zvuk mi vede totiž z AV kabelu do redukce AV sound to AV + 3,5mm jack a nejspíš je ta krabička uvnitř daná ňák naopak, protože barvy k sobě pasují Bíla k červené a červená k bílé xDD. (jinak obraz přes HDMI) Díky za snahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dunky
Zdravím hoši, dnes jsem si dal BFko na sluchátka a zjistil jsem, že zvuk je naopak (tedy levá straná na pravé a pravá na levé). Nevíte, co to mohlo způsobit ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts