tanorak Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2012 Zdravím, jaké arkádové závody se splitscreenem byste doporučili? Díky za odpověď Citovat
0 deepthroat1468623923 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 Wipeout HD Sega Rally Motorstorm (jakýkoliv) Citovat
0 tanorak Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Motorstorm (jakýkoliv) Tak jsem motorstorm koupil, ale bohužel až pozdě jsem zjistil, že nemá splitscreen. Jen pro úplnost - splitscreen = rozdělená obrazovka = možnost hrát ve 2 lidech na jednom playstationu. Citovat
0 God Raptor Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2012 Ale motorstorm je ve split screenu! Citovat
0 tanorak Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2012 Ale motorstorm je ve split screenu! Tak se omlouvám, asi jsem trotl, ale nikde to nemohu najít - kde přesně se to nastavuje? (Mimochodem mám Platinovou edici Motorstormu, ale to by nemělo hrát vliv.) Citovat
0 God Raptor Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2012 Tak jsem zjistil že u jedničky spil-screen není. Za to se omlouvám. Já mám totiž jen 2 a 3 a u těch split screen je. Jo a hry pro dva poznáš podle zadní strany krabice jak jsou ty informace o hře. Ještě jednou promin moje hloupost. :) Citovat
Otázka
tanorak
Zdravím, jaké arkádové závody se splitscreenem byste doporučili? Díky za odpověď
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.