tanorak Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Zdravím, jaké arkádové závody se splitscreenem byste doporučili? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Wipeout HD Sega Rally Motorstorm (jakýkoliv) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tanorak Odesláno Březen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Motorstorm (jakýkoliv) Tak jsem motorstorm koupil, ale bohužel až pozdě jsem zjistil, že nemá splitscreen. Jen pro úplnost - splitscreen = rozdělená obrazovka = možnost hrát ve 2 lidech na jednom playstationu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Ale motorstorm je ve split screenu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tanorak Odesláno Duben 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Ale motorstorm je ve split screenu! Tak se omlouvám, asi jsem trotl, ale nikde to nemohu najít - kde přesně se to nastavuje? (Mimochodem mám Platinovou edici Motorstormu, ale to by nemělo hrát vliv.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Tak jsem zjistil že u jedničky spil-screen není. Za to se omlouvám. Já mám totiž jen 2 a 3 a u těch split screen je. Jo a hry pro dva poznáš podle zadní strany krabice jak jsou ty informace o hře. Ještě jednou promin moje hloupost. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tanorak
Zdravím, jaké arkádové závody se splitscreenem byste doporučili? Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.