Satir Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Zdravím, mám takovej menší problém. Nejde mi Xko propojit s PC ,,vzduchem". Už se mi to jednou kdysi povedlo, ale od té doby mám jiné bydliště net atd. Prolezl sem kdeco, na netu na fóru, ale nikde žádná odpově'd. Jde o to, že když dám v networks testování připojení k PC, tak mi to nic nenajde, a napíše mi to PC not Listed. Přes spárování v Media center mi to po zadání 8místného kódu taky nechodí. Nastavení sdílení taky bych měl mít. A v PC se mi někdy povede že xbox vidím, ale nejde se prostě nijak spárovat. Neví někdo jak na to ? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 někdo se přece musí najít ne?)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Nainstaluj si PS3 MEDIA SERVER. Fungije bez problemu i na xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 no ono mě jde o to že ani PC nevidím na xboxu :X.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 a mas povoleny xbox na pc ve firewalu nebo v antiviru? A je xbox a pc na jedne siti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 osobně mám v pc Zune, taky funguje paradně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 právě nevím pod čím to xko tam najdu- V jendé siti by to být mělo, skrz jednu wifinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 osobně mám v pc Zune, taky funguje paradně no tam jde o to že xko mi nenajde ten PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 no tam jde o to že xko mi nenajde ten PC... jak jsem psal v pc mám Zune zapnu xbox najedu do music(treba) a tam uz vidim pc oznacim slozku s hudbou a posloucham, video a foto jsem zatim nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 dobře zkusím si s tím pohrát a dám vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 teprve až teď sme se k tomu dostal. Nainstaloval Zune... Jenže nic na xboxu nevidím. V zune mám hudbu atd, a když dám v nastavení Zune na pc Xbox, tak tam mohu zaškrtnout poolit pro xboxy všechny a nebo jen pro temhle a vypíše mi tam Xbox 360 jednu kolonku,. ale stejně v xboxu nic nemám :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 No pánové, tak jsem zkusil zapojit xko do pc přes ethernák. Nakonfiguroval jsem si win media center, pak sem kabel vypojil a ejhle, konečně mi to funguje :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.