Guns-player Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 mám na PSP 2 bílé pixely. Jak se jich zbavit? Slyšel jsem že jdou odstranit nějakým videem jakým??? PLS PORADTE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 nejdou odstranit...je to blbost to co si slyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 nějakej kluk říkal že si pouští video a že mu snad zmizí že se to má pouštět přes noc ale že to on neudělá protože už po dvou hodinkách je to PSP zavařený tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Proste to nejde. Ani to neskusaj lebo ti to este dos*re PSP. Tie biele pixely sa volaju DP a je to velmi casta chyba tak si zvykni a nebude ti to vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Death Pixely (PSPčka maj DP a lidi maj zas beďary) který PSP je dneska nemá :D ... vo tom videu vim ;) ale stejně mi to nepomohlo :D:D:D tak to ani nezkoušej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Proste to nejde. Ani to neskusaj lebo ti to este dos*re PSP. Tie biele pixely sa volaju DP a je to velmi casta chyba tak si zvykni a nebude ti to vadit. pokud wím tak bilé nejsou DP ale nějak jinak DP jsou zhaslé(černé) body...bíle jsou jenom poškozené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 to jsou stuck pixely sviti tusim zelene, modre a bile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 ty woe jestě že mi to nesvítí zeleně :D ale abych ek pravdu fakt jsou nějaký porouchaný chvíli tam nejsou pak zas jo nwm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guns-player
mám na PSP 2 bílé pixely. Jak se jich zbavit? Slyšel jsem že jdou odstranit nějakým videem jakým??? PLS PORADTE!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts