Guns-player Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2007 mám na PSP 2 bílé pixely. Jak se jich zbavit? Slyšel jsem že jdou odstranit nějakým videem jakým??? PLS PORADTE!!!
0 Zavorka Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2007 nejdou odstranit...je to blbost to co si slyšel
0 Guns-player Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2007 nějakej kluk říkal že si pouští video a že mu snad zmizí že se to má pouštět přes noc ale že to on neudělá protože už po dvou hodinkách je to PSP zavařený tak nevim
0 Zekeasakura Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2007 Proste to nejde. Ani to neskusaj lebo ti to este dos*re PSP. Tie biele pixely sa volaju DP a je to velmi casta chyba tak si zvykni a nebude ti to vadit.
0 crackhorse Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2007 Death Pixely (PSPčka maj DP a lidi maj zas beďary) který PSP je dneska nemá :D ... vo tom videu vim ;) ale stejně mi to nepomohlo :D:D:D tak to ani nezkoušej
0 Zavorka Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2007 Proste to nejde. Ani to neskusaj lebo ti to este dos*re PSP. Tie biele pixely sa volaju DP a je to velmi casta chyba tak si zvykni a nebude ti to vadit. pokud wím tak bilé nejsou DP ale nějak jinak DP jsou zhaslé(černé) body...bíle jsou jenom poškozené
0 mata Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2007 to jsou stuck pixely sviti tusim zelene, modre a bile
0 Guns-player Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2007 ty woe jestě že mi to nesvítí zeleně :D ale abych ek pravdu fakt jsou nějaký porouchaný chvíli tam nejsou pak zas jo nwm
Otázka
Guns-player
mám na PSP 2 bílé pixely. Jak se jich zbavit? Slyšel jsem že jdou odstranit nějakým videem jakým??? PLS PORADTE!!!
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts