WaRDoG Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s headsetama, jestli stačí normální k mobilu, jaké používáte vy? Nebo je lepší koupit originální od Sony k PS3, jde mi hlavně o kvalitu zvuku. Předem dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jesterhead Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Čau, mám originál Sony PS3 Bluetooth Headset a kvalita zvuku + lehkost sluchátka + výdrž při hraní je super, tedy max spokojenost. Vyzkoušel jsem i Gioteck EX-01 PS3 a taktéž naprosto OK. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Nejistější je koupit originál Sony, drahej neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WaRDoG Odesláno Únor 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 tak co jsem se díval tak 900, a myslím že ho zas až tak nevyužiju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 http://aukro.cz/headset-sony-ps-bluetooth-pro-ps3-i2172116801.html 550,- i s poštou :). Jinak já si dnes koupil za 400,- na aukru taky ten Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WaRDoG Odesláno Únor 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 na ten jsem se díval, a dneska už tam nebyl. :D Tak to tys mi ho vyfouk jo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 na ten jsem se díval, a dneska už tam nebyl. :D Tak to tys mi ho vyfouk jo? :D Ano prosím :cheesygrin: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sirhenrik Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Jestli můžu poradit, z AUKRA nic raději nekupuj!!! Pokud si potrpíš na kvalitu a neprodáváš hry na výměnu, tak si kup origo HeadSet od SONY, výběr záleží na tobě, ale origo je origo, když už máš tu konzoli, tak obětuj ty peníze !!! Máš to i se zárukou !!! Podle mě je blbost kupovat příslušenství od jiných výrobců než SONY :) Jiné headsety nejdou používat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
WaRDoG
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s headsetama, jestli stačí normální k mobilu, jaké používáte vy? Nebo je lepší koupit originální od Sony k PS3, jde mi hlavně o kvalitu zvuku. Předem dík za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.