nabijecka Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 budu kupovat další xbox, akorát bych chtěl koupit takový aby zde byla lite on mechanika, neboť tu umím flashnout. Vyhlídl jsem si ARCADE verzi z 8 měsíce 2009 jaká je zde pravděpodobnost, že se bude jednat o lite on nebo benq? Díky předem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 tam bude lite-on neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 tak už ten xbox mám doma, ale jak se dívám tak jsou tam bílé kabely, takže jsem celkem v p....... Každopádně uvažuji, že bych zkusil flashnout tu mechaniku benq, je to velký rozdíl (těžší?) než flashnutí lite on? (ve flashi lite on se již celkem dost vyznám, včetně všech možných chyb, ale o benq nemám ani páru...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 benq flashne každej trouba i s prstem v nose :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Březen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 ou tak tos potěšil ;) ještě by mě zajímalo jak je to tam s extrahováním klíče mechaniky, u lite onky se muselo vyrábět extraktor a pak celkem složitý proces, u benq je taky třeba něco vyrábět nebo se to dělá celé "softwarově"? Teď jsem koukal na youtub a viděl jsem, že stačí kliknout v jungleflasheru na benq unlock a poté již flashnout a to je celé ?????? Chápu to dobře, opravdu v tom není ještě něco skrytého? protože jinak to je opravdu velmi easy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 přesně tak, všecho jede přes SW, nic jinýho než pc k tomu nepotřebuješ. samsung a benq se flashujou ze všech mechanik nejlíp. Jak jsem říkal, zvládneš to i s prstem v nose. Navíc tady v sekci tutoriály je ještě celkem podrobnej návod, sice na nějakej starej fw ale kromě toho že tam naláduješ jinej fw a budeš mít jinou verzi jungle flasheru tak je to stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.