Satir Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Jen by mě zajímalo, kolik lidí to už tady potkalo. Slimko má být ,,bezporuchové" a nehlučné. Bohužel po půl roce mi začel silně a nepříjemně hučet zdroj. ej to uvolněním větráčku v něm, který je dost na hlavu vymyšlený. tady to není až moc slyšet, ale když se to znásobí, je to zvuk co po chvilce trhá uši !! Má někdo zkušenost z reklamcí , nebo výměnou ??? nechci být 14dní bez xka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gugiamara Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Mel jsem stejnej problem, reklamaci mi uznali, staci poslat zdroj. Ale jsem zklamanej z rychlosti vyrizeni, uz to trva vice nez 3 tydny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Ha, tak na MSlive lince ochota, jak při reklamování ms bodu. A do měsíce jim to mám poslat, sice budu 14dní bez zdroje, ale aspon mi dojde novej a nezaplatím ani korunu :) PS: asi to je hodně častnej problém, že hned věděli o co jde :)) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.