Satir Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 Jen by mě zajímalo, kolik lidí to už tady potkalo. Slimko má být ,,bezporuchové" a nehlučné. Bohužel po půl roce mi začel silně a nepříjemně hučet zdroj. ej to uvolněním větráčku v něm, který je dost na hlavu vymyšlený. tady to není až moc slyšet, ale když se to znásobí, je to zvuk co po chvilce trhá uši !! Má někdo zkušenost z reklamcí , nebo výměnou ??? nechci být 14dní bez xka :) Citovat
Gugiamara Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 Mel jsem stejnej problem, reklamaci mi uznali, staci poslat zdroj. Ale jsem zklamanej z rychlosti vyrizeni, uz to trva vice nez 3 tydny Citovat
Satir Odesláno Únor 27, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 Ha, tak na MSlive lince ochota, jak při reklamování ms bodu. A do měsíce jim to mám poslat, sice budu 14dní bez zdroje, ale aspon mi dojde novej a nezaplatím ani korunu :) PS: asi to je hodně častnej problém, že hned věděli o co jde :)) :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.