kendykejnova Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Tak co hrate nekdo. Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Od středy začnu ... jsem zvědavý i na multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Zqtim mam asi hdoku za sebou a hra je super je tam citit ze kdo delal tu hru to fakt umi.suboje jsou super.i grafika na pomeri wii je to nej.doporucuji:)) Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 Před chvílí jsem zabil bosse na warship - poměrně dlouhý souboj - nevěděl jsem, co mám přesně dělat ... Pořád ještě přesně nerozumím těm magickým kruhům, které se vyvolávají přes šipku nahoru ... - jak fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtomas Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 paradna hra, uz to mam za sebou skoda ze to malo len cca 22 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Já právě dokončil úroveň na vraku lodi, kde se Yurick dozvěděl pravdu o svém otci. Zatím jsem z hry nadšený, za sebou mám cca 7h ... Akorát ten anglický dabing je někdy trošku otřesný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zael Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Tak co lidi baví Vás tahle skvělá hra. Já už mám nahráno přes 105 hodin čistýho času a ještě mě neomrzela. Nechtěl by někdo zahrát online?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Z příběhového modu jsem nadšený ... online jsem zkoušel jednou a tam jsem dostal strašně na budku, ani jsem nevěděl, co mám pořádně dělat. Online rozhodně někdy dát můžeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtomas Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 po prejdeni vam to ponukne save ktory ked pouzijete na novu hru ostanu vam vsetky zbrane a vasa dosiahnuta uroven takze to hram teraz uz druhy krat, zabijam na jednu ranu :-) a cakam hlavne na pandoras tower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.