wopiczak Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 cus nejde mi roschodit trials hd mam stazenou verzi triple pack s limdo a splosion man. nemusim tam neco nastavit jako na arcodovky treba ? hru zapnu mam na vyber vsechny tri zminene a pri zmacknuti select nic.. dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 neodemykají se arcade hry? zdá se mi ze jo ale mozna se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 pokud mas RGH/jtag tak se na tu triple verzi vykasli..radeji si stahni norm. arcade verzi..jednodussi, rychlejsi..jen si budes pak muset v pripade RGH (nevim jak u jtag) prepsat nejspis lunch.ini radek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Přidám se tady k wopiczakovi, ani v XM360 a nebo 360 Content Manager 2.2 nejsem schopen rozhýbat hru tak, aby se odemkla...v obou programech se tváři jako unlock ale když ji spustím tak je to jen trial...nezná někdo řešení tohoto problému? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 ctete nekdo alespon ty prispevky?? o prispevek vyse jsem psal, jak to rozchodit. napisi to tedy znova. musis prepsat radek v lunch.ini..konkretne contpatch = true na contpatch = false.....:-/ edit..nehlede na to, ze je to tu na foru MINIMALNE 3x reseno,jak sjem napsal, odpoved mas o prispevek vyse.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.