Laparoskop Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Ahoj, mám prosím otázečku, mám FIFA 12, ale brácha si to půjčil ke kamarádům i s PS3 a nastavili tam všechny vlastnosti uživatele ( např.: sprint ) na 100%, na kolik má být vše normálně, když hru koupím? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Myslím že se dají všechny nastavení vrátit do defaultu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Laparoskop Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Jj, díky, to jsem dával, ale přijde mi to nějaký pomalý, tak jsem si chtěl ověřit, zda je to správně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Tak on se dá ještě nastavit celkovej game speed, ale aji na nejpomalejší rychlost mi to připadá nereálně rychlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Laparoskop
Ahoj, mám prosím otázečku, mám FIFA 12, ale brácha si to půjčil ke kamarádům i s PS3 a nastavili tam všechny vlastnosti uživatele ( např.: sprint ) na 100%, na kolik má být vše normálně, když hru koupím? Díky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.