Rhapsomanijak Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Gravity Rush Platformy: PS Vita Datum vydání:29.5.2012 IGN: http://vita.ign.com/objects/098/098905.html Metacritic: http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/gravity-rush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Na tuhle hru se hodně těším... V Japonsku už je out, ale v EU a USA se vydavatelé asi bojí té samé situace jako v Japonsku (malé prodeje Vity - malá prodejnost her) a nechávají hru uležet... :/ budeme si holt muset počkat 3 měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Tohle je jedna z těch her na které se opravdu těším a hned jí asi koupím. Zatím jsou ohlášeny 2 hry na které fakt čekám :) Gravity rush a Final fantasy X. Jinak prý tahle hra má opravdu využívat funkce vity (gyroskop,display, touchpad) teda aspon co jsem slyšel a přijde mi opravdu krásný styl grafiky :) takový anime :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Zrovna jsem dohrál demo Gravity Rush... Dost se mi líbila, jen to demo bylo strašně krátké (zhruba 5 minut hraní :D). Jinak grafika je moc pěkná (má pěkný styl, ale mírně zubatá je), gyroskop je klasicky nepoužitelný (jako u všech her)a zadní touchpad v demu není využit, ale to je mně osobně úplně jedno :-). Jen mi to demo potvrdilo, že Gravity Rush je hra, kt. koupím hned, jak vyjde na EU shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 jakou formou je tam udelany boj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Jak to myslíš jakou formou? :-) Buď mačkáš pořád čtvereček, což je kop, nebo zmáčkneš tuším L abys levitoval ve vzduchu a čtvereček, což tě pošle jako střelu tam, kam míříš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 jj ale zabíjíš nebo níčíš je jen formou gravitace že ? Těma "kopama" a myslel jsem to jak hodně tam boj je a jak hodně je akční a těžky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Mohu prosím požádat o přesunutí do PSV sekce ?? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.