boss-tonn Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zdarec všichni, mám starší PC deska Infinity NFII M2, AMD athlon X2, grafika WinFast PX7600 TDH Extreme (256MB) Při hře (Trackmania) se PC samo vyplo a teď už nenajede ani do BIOSu.(ani nepípne) Větráky se rozběhnou,kontrolky rozsvítí (i HDD) a to je vše. Můžete mi prosím někdo poradit v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misi Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Taky se mi z ničeho nic jednou vyplo pc a nebootovalo.. Problém byl v grafice ;) Takže mi ji vyměnili za novou (ještě jsem měl v záruce). Nic jiného mě nenapadá. Podle mě to bude nějaký problém právě s gpu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 přesně GPU blokuje pc vytáhni a zapni a uvidíš na 99% to je grafarna (zkušenost 2x xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boss-tonn
Zdarec všichni,
mám starší PC
deska Infinity NFII M2,
AMD athlon X2,
grafika WinFast PX7600 TDH Extreme (256MB)
Při hře (Trackmania) se PC samo vyplo a teď už nenajede ani do BIOSu.(ani nepípne)
Větráky se rozběhnou,kontrolky rozsvítí (i HDD) a to je vše.
Můžete mi prosím někdo poradit v čem je problém?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.