Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps3-nejde zapnout.

Darkness87

Otázka

Zdar parmeni,prosim vas,mam docela problem.Mel jsem rozebranou konzoli a a byla zapla a slapala fajnove,ale pak se to vyplo.Musim vyndat zezadu kabel,znova ho zapojit zapnout a sviti cervena dioda.Kdyz Ps zapnu,rozsviti se zelena dioda a hned se to cele vypne.Ani cervena neblika a zluta take ne,takze si myslim ze o YLOD nejde..Nevite co s tim?Ja jsem z toho uplne hotovej :)Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No,ja bych rekl ze jo..Jeste jsem to 2x rozebral a slozil,ale porad je to stejne.Jeste musim ale podotknout,ze jsem zavadil dratkem o neco na zdroji a pak se to vyplo a ted to dela toto.Jeste jsem se dival,jestli nejni nekde neco spalene nebo tak a na nic jsem neprisel..Jsem tu na foru prvne,tak zatim nevim,jestli jsem muzu hodit fotky toho,oc jsem zavadil.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jestli si poškodil nějakou část na desce, tak to bude určitě díky vyzkratování. Tyhle malé elektrické věci jsou náchylné na všechny činnosti co jsi dělal, když si to rozebral. To se nedivím že se ti vypne PSKo, aspoň si teda myslím, že je to díky tomu, akorát já mám FATKO ...rozdělal jsem ho kompletně, abych si očistil Ventilátor a ostatní věcičky, ale v pohodě jsem to pak dal zpátky, dával jsem si pozor jak manipuluju s šroubovákem a popřípadě i šroubky. Jede jak má do teď:)

Může se stát, že klidně i díky statické elektřině můžeš vyzkratovat celou konzoli pouhým dotykem :)

Takže to může být tento problém :)

Víc nemohu říci :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu