Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přehřívání notebooku, nefunkční čidlo

Han3

Otázka

Ahoj kamarádi, mám problém s notebookem. Musel jsem ho vyčistit a tak jsem ho rozebral, dal dohromady a zapnul. Jenže v náhodných intervalech se hodí do režimu spánku, občas rovnou vypne. Někdy při počáteční obrazovce najede že se vypl kvůli ochraně a že teplota dosáhla 90 stupňů. Už jednou se mi stalo to, že se rozbilo čidlo, stačí na to asi šáhnout a hned se to znefunkční nebo co. :roll: Programy na hlídání teploty hlásí při spuštění počítače tak 50-60 stupňů, ale to je samozřejmě blbost. Tak se ptám - existuje program který tohle vypínání zruší? V záruce je, ale nechci jim ho tam posílat s tím, že se mi vrátí za týden. Pokud existuje i jiná možnost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
BIOS !!! DEL nebo jiná klavesová zkratka koukni do manuálu nebo na první screen při spuštění pc a vypni sledování teplot

Mám počítač rok a půl, co jsem koukal na HP podporu tak od té doby nevyšel update na bios a žádná taková možnost tam není. Možná tak vypnout větrák. Lol

Jen takový postřeh - tím že jsi notebook rozebral jsi musel poškodit záruční plombu ne?

Už jsem jim to tam jednou posílal, věděli že jsem ho už rozebíral a záruční plomba tam není (ani u druhého HP pavilion notebooku co mám). Poslali opravený do týdne zpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu