Matezak Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Čautě lidi :), pokud koukáte na nějaké let's playeri (Minecrafak, Gonki, Pedro, FlygunCZ, atd...) určitě vás zajímá i někdo, kdo dělá videa z PS3. A to jsem já :) Před nedávnem jsem začal, takže prosím o určitou toleranci. Pokud Vás zajímám, tak neváhejte zčeknout http://www.youtube.com/user/Manofjude?feature=mhee Díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Ako robíš tie videa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Proč si nekoupíš alespoň Dazzle? Vždyť stojí něco kolem 1k... Takhle to vypadá fakt hrozně :/, alespoň si tu kameru mohl dát tak blízko aby to zakrývalo všechno ne jenom malinkej prostředek :). Jinak pokus je dobrej, jen škoda techniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Nahraju je z theatre na kameru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Díky moc :-) Já vim no, budu si kupovat AverMedia game capture HD (kvalita jako HD PVR), je to naprd. Mám EasyCap, ale ten stojí za nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.