Matezak Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 Čautě lidi :), pokud koukáte na nějaké let's playeri (Minecrafak, Gonki, Pedro, FlygunCZ, atd...) určitě vás zajímá i někdo, kdo dělá videa z PS3. A to jsem já :) Před nedávnem jsem začal, takže prosím o určitou toleranci. Pokud Vás zajímám, tak neváhejte zčeknout http://www.youtube.com/user/Manofjude?feature=mhee Díky moc :-) Citovat
lacodekany Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2012 Proč si nekoupíš alespoň Dazzle? Vždyť stojí něco kolem 1k... Takhle to vypadá fakt hrozně :/, alespoň si tu kameru mohl dát tak blízko aby to zakrývalo všechno ne jenom malinkej prostředek :). Jinak pokus je dobrej, jen škoda techniky. Citovat
Matezak Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 Nahraju je z theatre na kameru ;) Citovat
Matezak Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Únor 29, 2012 Díky moc :-) Já vim no, budu si kupovat AverMedia game capture HD (kvalita jako HD PVR), je to naprd. Mám EasyCap, ale ten stojí za nic :-( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.