Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Overeni funknosti online passu

miz012

Otázka

Chtel bych se zeptat, jestli je mozne nejak overit, zda je funcni online pass... Vim, ze kdyz neni, tak to napise neco ve smyslu NOT VALID...

Ale kdyz funguje tak se nejdriv zepta na licencni ujednani se kterym se musi souhlasit.

Pokud chci kod jen overit ( a dam nesouhlasim) bude kod nadale platny pro nekoho dalsiho? (pripadny prodej)

Diky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ano bude pořád platný

hmm, tak to neni pravda.

Volal jsem si dnes na technickou podpory sony a bylo mi receno, ze KOD JE AKTIVOVAN IHNED po zadani (neceka se na zadne confirm nebo tak neco). Takze pozor na to...

A zda se mi take, ze pokud uz na svym profilu mam jeden aktivovany tak jakykoliv kod (i uz nefuncni) se jevi jako FUNKCNI

Pro upresneni:

Koupil jsem si NFS RUN Limited s pouzitym online passem (nefunkcnim). Nez mi hra dorazila, sehnal jsem si solo funkci pass ktery jsem si aktivoval (okamzite jsem dostal moznost si stahnout bonusovy obsah). Jakmile mi prisla hra fyzicky (s pouzitym passem) tak jsem jej zadal a "nefunkcni pass" mi normalne prosel a zobrazil moznost stazeni bonusoveho obsahu.

To same se mi stalo pro Battlefield 3 Limited edition.

Takze to vypada, ze jakmile uz jednou jeden funkcni kod zadam a aktivuji, vsechny ostatni (ke stejne hre) se chovaji jako funkcni (je mozne si stahnout bonus obsah)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu