a84252f Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Stalo se mi, že Wii ovladač nechce potvrdit hru, protože mi furt přeskakují obrazovky(vlevo), zkoušel jsem vypnout zapnout, vyndat baterky, resetovat ovladač a neustále to pokračuje, věděl by někdo, co s tím, než bych to šel reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Zkus to trosku blize popsat... jako na hlavni obrazovce ti preskakuji ty stranky? (to jde delat plusem a minusem takze jestli je to ono tak je jedno z tlacitek zasekle) Reklamace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
a84252f
Stalo se mi, že Wii ovladač nechce potvrdit hru, protože mi furt přeskakují obrazovky(vlevo), zkoušel jsem vypnout zapnout, vyndat baterky, resetovat ovladač a neustále to pokračuje, věděl by někdo, co s tím, než bych to šel reklamovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.