eagle88 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Ahoj jestli by někdo planoval koupit tuhle hru tak se mnou muze počítat.nemám kartu takže nemužu koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 chtel bych koupit Jak 3..kolik lidi muze koupit dohromady ted, dva ? Kartu mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 ted uz jenom dva lidi.ale promin ja to vcera zapomnel zamknout uz mam domluvení s jiným uživatelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Já bych měl zájem koupit také celou trilogii. Hrál jsem druhý a třetí díl na ps2 a rád bych si to ještě jednou zahrál v hd a s trofejema. Pokud někdo hledá člověka na koupi celé trilogie, piště mi do pošty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.