DropTheBomb Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Dobrý den chci se zeptat jaký je nejlepší Need For Speed Carbon pro online hraní? Někdo říká že World je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Meed for speed carbon world? Absolutni spicka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Tak já jsem to založil jen proto,nikdy jsem ty série nehrál.Tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Hele dělaj si z tebe srandu, protože Need for Speed: Carbon je už jeden z dílů NFS, World je další díl... tady máš kompletní přehled dílu Need for Speed: http://cs.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed jinak World není špatnej na online hraní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Dq word? To je program v MS office :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Sorry no :D ... opraveno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 A říka se že World je nejlepší na online hraní je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No tak teď ho hraju a baví mě to :) World je totiž přímo zaměřenej jen na online hraní, nedá se hrát single ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Jojo worLd (:lol:) je ciste mp zalezitost... Me to bavilo jak svina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 :lol: proč mám furt tendenci psát Word? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Nevíté čím to je? Hrají ho,ale ty online hráči se normálně sekají jiné řečeno lagují,a v závodu vůbec jen někdy trochu v nějaké zataččce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 ve Worldech to může být internetem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 A jsme na správně stránce? http://world.needforspeed.com tady jsem tu hru stáhl,zaregistroval a spouštím jí lancuherem. P.S upload na kabelové televizi mám asi 0.96mb a proto přecházím na UPC. Hele kolik stojí bez televize UPC Fliber 25 a 50 myslím internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 stránka je správná a internetem to může být i u nich né jen u tebe ;) ale tak uvidíš jak to budeš mít po novém připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Co se tyce pripojeni od UPC zak mrkni na jejich stranky www.upc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Jo prosím tě můžeš mi říct kolik stojí bez televize,internet UPC 25 fliber a 50.bez televize jen net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 http://www.upc.cz/internet/fiber-power-25/ http://www.upc.cz/internet/fiber-power-50/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Hmm treba tady :D http://www.upc.cz/internet/fiber-power-25/2098/20986390.html?s_tnt=37302:3:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Nestahuje se to i s televizí ty ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrOFi Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Prosím vás mám ve Wordu 30 tisíc ale chci koupit new auto,ale v safehouse sem nenašel jen v dealerovi ale to jsou nějaké specialní mince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.