Lukas13 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Dobrý den našel jsem na jednom placeném foru http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=94&t=1372335 toto.ale nevím jak najít cestu do PS3_GAME/USRDIR.Díky předem za návod nebo pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Promiň ale máš ps3 s cfw? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukas13 Odesláno Únor 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 no nemám mám nové PS3 a Firmware je 3.73,někde jsem četl několik článků že stačí jen nakopírovat a jede to jenže nevím jak se dostat do toho adresáře v PS3 jak jsem psal víše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Jenže jak to nakopírovat když nemáš přístup k souborů na BD..... Pokud nemáš CFw tak to prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukas13 Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 cfw bych potřeboval to je pravda,jenže je něco na FW 3.73? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 neni...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukas13 Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Takže si musím počkat až hacknou FW 7.73 je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No, tak v případě 7.73 ho musí nejprve Sony vyrobit. A vzhledem k rychlosti, jakou se sunou nové FW to bude pár let trvat. PS: A ano, na CFW 3.73 se musí počkat, pokud se objeví, ani to není jisté. Přeci jen, 3.55 (nebo 3.56?) je posledníl, který šel prolomit. Od té doby nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 nebo můžeš koupit flasher a přeflashovat na 3.55... přídeš ale o záruku, a cena je asi 80$(+ konzole musí podporovat downgrade minimálním FW který v ni byl když jsi konzoli koupil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armorcz Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 mam jednu otazku jestly ta čeština bude nebo na jakou verzy hry je bud na eu nebo na us ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 cestina na OFW do GTA IV neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armorcz Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 cestina na OFW do GTA IV neexistuje ale na cfw ano .mam cfw 3.55 tak mě zajma na jakou verzy hry funguje jestly na eu nebo na us . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 rozdíly mezi US a EU hrou jdou minimální, myslim že by ti to mělo jít bezproblému na obou(ale sám jsem to nezkoušel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armorcz Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 rozdíly mezi US a EU hrou jdou minimální, myslim že by ti to mělo jít bezproblému na obou(ale sám jsem to nezkoušel) eště teda jestly to mam nakopírovat před tim než dám tu složku se hrou do ps3 nebo až když bude složka se hrou v ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 na tom nezáleží, ale radši bych to dal dřív než to v PS3 spustíš, protože pokud se něco instaluje jako gamedata a obsahuje to i ten jazyk tak bys to musel přepisovat přes FTP v interním HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armorcz Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 na tom nezáleží, ale radši bych to dal dřív než to v PS3 spustíš, protože pokud se něco instaluje jako gamedata a obsahuje to i ten jazyk tak bys to musel přepisovat přes FTP v interním HDD. tak sem to tam nakopírval podle navodu ale stejne tam neni nic česky http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=94&t=1372335 co je screen na tý stránce tak tam je menu česky ale ja mam us verzy hry tak to bude asi tim .ešte skusim sehnat eu hru snad na ní už to pude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukas13
Dobrý den našel jsem na jednom placeném foru http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=94&t=1372335 toto.ale nevím jak najít cestu do PS3_GAME/USRDIR.Díky předem za návod nebo pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.