skulldad Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Dobrý den, Potřeboval bych poradit,mám mechaniku lite-on a potřebuju poradit nějakej návod jak udělat věc na vyčtení klíče z mechaniky dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Dobrý den,Potřeboval bych poradit,mám mechaniku lite-on a potřebuju poradit nějakej návod jak udělat věc na vyčtení klíče z mechaniky dík moc :) na to musíš mít nejlépe věcičky od team Xecuter,X360USB PRO,XECUTER CK3i,XECUTER CK3 Probe 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 a z toho si to vytvořim?nebo to je už hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 a z toho si to vytvořim?nebo to je už hotový K tomu potřebuješ software se jménem jungle flasher , a ten se o to postará,...no není to zase tak jednoduchý....podle youtube to zvladnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Březen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 jj to vim ale ja potrebuju vědět jak to sestavit jako to aby mi to vycetlo abych to nemusel kupovat četl jsem že to jde EDIT: Prostě že vyčtu klíč věcí kterou jsem si vytvořil a pak to JF udělám to už vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 jj to vim ale ja potrebuju vědět jak to sestavit jako to aby mi to vycetlo abych to nemusel kupovat četl jsem že to jdeEDIT: Prostě že vyčtu klíč věcí kterou jsem si vytvořil a pak to JF udělám to už vim nejlepší je nechat to udělat odborníkům,,,aby se nestal průser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 ale já vim jak flashovat ja jen potřebuju vědět jak to sestavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Tady mas navod na postaveni probe a jak s tim pracovat http://console-forum.net/tema/129196-vyrobenie-probe-a-vycitani-dvdkey-liteon-16d2s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skulldad Odesláno Březen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skulldad
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit,mám mechaniku lite-on a potřebuju poradit
nějakej návod jak udělat věc na vyčtení klíče z mechaniky dík moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.