Serysek Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Zdravím lidičky, mám prosbu. Zajímalo by mne, zda je možné hrát multiplayer/coop na dvou LCD zároveň. Podporuje tohle PS3? Nejsem fanda rozdělených obrazovek napůl, tak doufám, že už na tohle někdo přišel :D díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Ne ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Jedině pořídit toto http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/3d-display-ps3/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Serysek Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ok, díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Serysek
Zdravím lidičky,
mám prosbu. Zajímalo by mne, zda je možné hrát multiplayer/coop na dvou LCD zároveň. Podporuje tohle PS3? Nejsem fanda rozdělených obrazovek napůl, tak doufám, že už na tohle někdo přišel :D díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts