mám prosbu. Koupil jsem si E1004 s fw 6.60 a na kartu jsem si dal dle návodu do složky psp/game/ složky proupdate a fastrecovery z odkazu co je zde na fóru (6.60 PRO-B10 fix1). V psp se mi proupdate i fastrecovery zobrazí, ale po spuštění proupdate jen zčerná obrazovka a pár sekund se něco načítá z karty, po načítání obrazovka pořád černá.... Tak vypínám a zapínám a nic z toho. Jediná změna co nastala je, že se na kartě ve složce proupdate vytvořil soubor installer.prx a Rebootex.prx. :cry:
Module checker píše, že module je unknown, ale nevím jestli by napsal 11g.
Netušíte někdo co s tím? :roll: Přeci jen jste zkušenější. :D
Otázka
Karin6
Ahoj lidičky,
mám prosbu. Koupil jsem si E1004 s fw 6.60 a na kartu jsem si dal dle návodu do složky psp/game/ složky proupdate a fastrecovery z odkazu co je zde na fóru (6.60 PRO-B10 fix1). V psp se mi proupdate i fastrecovery zobrazí, ale po spuštění proupdate jen zčerná obrazovka a pár sekund se něco načítá z karty, po načítání obrazovka pořád černá.... Tak vypínám a zapínám a nic z toho. Jediná změna co nastala je, že se na kartě ve složce proupdate vytvořil soubor installer.prx a Rebootex.prx. :cry:
Module checker píše, že module je unknown, ale nevím jestli by napsal 11g.
Netušíte někdo co s tím? :roll: Přeci jen jste zkušenější. :D
Děkuji.
Karin6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.