brendnpeto Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Čaute, ide nejakým spôsobom pripojiť ex. HDD? Myslím počítačový HDD... Lebo ked ho pripojím cez USB do Xboxu, tak sa mi zjavne nenačíta... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Čaute, ide nejakým spôsobom pripojiť ex. HDD? Myslím počítačový HDD... Lebo ked ho pripojím cez USB do Xboxu, tak sa mi zjavne nenačíta... Díky Externí HDD jsou většinou naformátovány v NTFS a xbox ho nevidí . Musí být ve FAT 32 , nebo FATX . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brendnpeto Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Jaj a ked ho naformátujem dajme tomu do FATX, tak v PC mi pojde tak ako pred tým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 ...vymazane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Jaj a ked ho naformátujem dajme tomu do FATX, tak v PC mi pojde tak ako pred tým? Na FATX ho v PC nenaformátuješ .Naformátovaný ve FATX přečteš v PC jen zvláštním programem ( třeba BUFALO ) . Pro neupravený ( JTAG/RGH ) xbox ho můžeš naformátovat v xboxu na FATX pro profily a savy ,ale dovolí ti jen 16 GB ( musí být ale předtím naformátovaný na FAT 32 - jinak ti ho xbox nepřečte ). Pro upravené xboxy JTAG/RGH se používá FAT 32 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brendnpeto Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Oki díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brendnpeto
Čaute, ide nejakým spôsobom pripojiť ex. HDD? Myslím počítačový HDD... Lebo ked ho pripojím cez USB do Xboxu, tak sa mi zjavne nenačíta...
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.