Wii-man Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2012 Většina normálních programu i Mozilla jedou normálně, ale Internet Explorer se nechutně laguje a sotva reaguje. Je po odinstalování a opětovné instalaci a stejný výsledek. Má někdo řešení? btw:mam Internet Explorer 8 jo a prosim zdržte se komentářů, že mam používat něco jinýho, já používám, ale jako jedinej v rodině a ten zbytek chce ,,svůj" Explorer a nic jinýho neuznává. Sám jsem Mozillista. :) Citovat
kdyr Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2012 tak jim řekni že maj smůlu a je to, nebo at si to zpravěj samy ;). Já mam taky hafo zpomalenej explorer, ale ten používam pouze v případě že mě něco nejde v mozile. je to tak 1 za 3měsíce :-D. Nevyšla ted explorer 9-ka? Citovat
Vinie Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2012 dej jim tam chrome a změň ikonu na explorer ;) Citovat
LoCo99 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2012 nevidim důvod proč nevysvětlit zbytku rodině že ty čudliky sou akorát jinak barevný a to je celej rozdíl pro ně explorer 8 neni nejnovější hlavně, a IE sám o sobě se seká sám od sebe Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.