Wii-man Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Většina normálních programu i Mozilla jedou normálně, ale Internet Explorer se nechutně laguje a sotva reaguje. Je po odinstalování a opětovné instalaci a stejný výsledek. Má někdo řešení? btw:mam Internet Explorer 8 jo a prosim zdržte se komentářů, že mam používat něco jinýho, já používám, ale jako jedinej v rodině a ten zbytek chce ,,svůj" Explorer a nic jinýho neuznává. Sám jsem Mozillista. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 tak jim řekni že maj smůlu a je to, nebo at si to zpravěj samy ;). Já mam taky hafo zpomalenej explorer, ale ten používam pouze v případě že mě něco nejde v mozile. je to tak 1 za 3měsíce :-D. Nevyšla ted explorer 9-ka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 dej jim tam chrome a změň ikonu na explorer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 nevidim důvod proč nevysvětlit zbytku rodině že ty čudliky sou akorát jinak barevný a to je celej rozdíl pro ně explorer 8 neni nejnovější hlavně, a IE sám o sobě se seká sám od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.