danfri Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Ahoj lidi . Kdo má rád minecraft tak ať si tohle přečte :) . Mám dva servery ale i když jsou hamachi tak vám sem o nich napíšu :) 1.SERVER IP: 5.212.61.47 SERVER: Creative Pár slov : Jedná se o server na kterém si můžete stavět co chcete :) tudíž žádná pravidla tu nejsou :) WHITELIST : ANO 2.SERVER IP: 5.212.61.47 SERVER: Normal Pár slov : Jedná se o server jako třeba gamercraft. WHITELIST : NE PRAVIDLA : 1.Poslouchejte Adminy 2.Neničte stavby 3.Nemluvte vulgárně 4.Nekraďte 5.Nezabíjejte se -Porušení pravidel se = KICK , a opakované = BAN -Pokud uděláte nějakou hodně velkou chybu a budete se přihlašovat pod jinými nicky = IP BAN Pravidla ještě dopíšu , bude jich víc , ale servery neběží pořád :) Po-Ne: Od raních hodin do 22:30 ( Až na vyjímky ) NÁŠ WEB !!! www.hernyportal.wbs.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 *upload*... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Programen Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Můžu se zaptat na jakém PC/serveru jede ten server, jako jestli nemá moc lagů, i když je plnej? Docela bych si zahrál ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Cw , server se ted bude předělávat takže lagy by neměly být :) a nemáme žádné ADMINY takže možná by jsme tě vzaly :) Majtel jsem já danfri a Ludex155 , podrobnosti najdeš na našem webu www.hernyportal.wbs.cz :) Jinač máme 2 a 1 je s WHITELISTEM tak jsi sem napiš NICK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 *upload*... Ahoj.Tak se hlásím po dlouhé době. Server běží aktuálně na Verzi 1.3.1 , je tu spousta pluginů hlavně World Edit . Pokud budete chtít nějaký přidat tak mi napište . Hamachi je tu - HernyPortal.cz2 -Password - 123 . Admin team najdete na našich stránkách www.hernyportal.wbs.cz Pokud by jste měli zájem o Adminství , nebo VIP není problém se domluvit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.