Garza Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Zdrávím mám problem s Mafii vždy když iso projedu přes abgx360 vyskočí tam žlutě toto a dál už to nejede, a já nevím jestli to můžu vypálit, nebo ne, abys se něco nepokazilo, předem díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Zdrávím mám problem s Mafii vždy když iso projedu přes abgx360 vyskočí tam žlutě toto a dál už to nejede, a já nevím jestli to můžu vypálit, nebo ne, abys se něco nepokazilo, předem díky za pomoc.[ATTACH=CONFIG]16301[/ATTACH] Musíš si updatovat ten "wave". Ted ti přesně neřeknu jak dlouho jsem ten program neotevřel a ted ho nemam ani v PC. Prostě z oficiálních stránek stáhneš takový "modul" vložíš do naistalovaného adresáře a je to OK. Skus vygooglit tu chybu a určitě se k tomu dostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Garza Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 mmm Děkuji za radu, našel jsem tam nějakej mod pro starší abgx 1.0.2 ale bohužel to nepomohlo Musíš si updatovat ten "wave". Ted ti přesně neřeknu jak dlouho jsem ten program neotevřel a ted ho nemam ani v PC. Prostě z oficiálních stránek stáhneš takový "modul" vložíš do naistalovaného adresáře a je to OK. Skus vygooglit tu chybu a určitě se k tomu dostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 ss version :2(trusted) je tak jak to má být, ale tuto hru není možné zkontrolovat (verifikovat) s databází abgx, tato ceska verze tam není. takže víc pro to už neuděláš. fungovat to bude 100%, a s banem doufej že ho nedostanes. ceská verze ofiko existuje, akorát nikdo tuto verzi nedal do databaze abgx. ss version 2 znamená že je to dobře ripnuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Garza Odesláno Březen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Děkuji ti. Jako na Xbox live moc stejně nelezu, ale přece jenom když se potom někdy přihlásím tak ho můžu dostat. Bohužel jiná česká verze než tato : Mafia2_FREE_CZ-MICHALSS, na netu už není :-(, nebo ji nemohu nalízt. ss version :2(trusted) je tak jak to má být, ale tuto hru není možné zkontrolovat (verifikovat) s databází abgx, tato ceska verze tam není. takže víc pro to už neuděláš. fungovat to bude 100%, a s banem doufej že ho nedostanes. ceská verze ofiko existuje, akorát nikdo tuto verzi nedal do databaze abgx. ss version 2 znamená že je to dobře ripnuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Garza
Zdrávím mám problem s Mafii vždy když iso projedu přes abgx360 vyskočí tam žlutě toto a dál už to nejede, a já nevím jestli to můžu vypálit, nebo ne, abys se něco nepokazilo, předem díky za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.