Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mafia 2 problem s abgx360

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
  Garza napsal:
Zdrávím mám problem s Mafii vždy když iso projedu přes abgx360 vyskočí tam žlutě toto a dál už to nejede, a já nevím jestli to můžu vypálit, nebo ne, abys se něco nepokazilo, předem díky za pomoc.

[ATTACH=CONFIG]16301[/ATTACH]

Musíš si updatovat ten "wave". Ted ti přesně neřeknu jak dlouho jsem ten program neotevřel a ted ho nemam ani v PC. Prostě z oficiálních stránek stáhneš takový "modul" vložíš do naistalovaného adresáře a je to OK. Skus vygooglit tu chybu a určitě se k tomu dostaneš.

• 0
Odesláno

mmm Děkuji za radu, našel jsem tam nějakej mod pro starší abgx 1.0.2 ale bohužel to nepomohlo

Mathers napsal:
Musíš si updatovat ten "wave". Ted ti přesně neřeknu jak dlouho jsem ten program neotevřel a ted ho nemam ani v PC. Prostě z oficiálních stránek stáhneš takový "modul" vložíš do naistalovaného adresáře a je to OK. Skus vygooglit tu chybu a určitě se k tomu dostaneš.
  • 0
Odesláno

ss version :2(trusted) je tak jak to má být, ale tuto hru není možné zkontrolovat (verifikovat) s databází abgx, tato ceska verze tam není. takže víc pro to už neuděláš. fungovat to bude 100%, a s banem doufej že ho nedostanes. ceská verze ofiko existuje, akorát nikdo tuto verzi nedal do databaze abgx. ss version 2 znamená že je to dobře ripnuté

• 0
Odesláno

Děkuji ti. Jako na Xbox live moc stejně nelezu, ale přece jenom když se potom někdy přihlásím tak ho můžu dostat. Bohužel jiná česká verze než tato : Mafia2_FREE_CZ-MICHALSS, na netu už není :-(, nebo ji nemohu nalízt.

tejklin napsal:
ss version :2(trusted) je tak jak to má být, ale tuto hru není možné zkontrolovat (verifikovat) s databází abgx, tato ceska verze tam není. takže víc pro to už neuděláš. fungovat to bude 100%, a s banem doufej že ho nedostanes. ceská verze ofiko existuje, akorát nikdo tuto verzi nedal do databaze abgx. ss version 2 znamená že je to dobře ripnuté

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu