Ycos Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Zdravím, koupil jsem si xbox s flashem lt+ 2.0 a stáhl jsem si a vypálil fifu 12 (která má běžet na flashi lt+ 1.7), ale když jí chci spustit tak vyskočí hláška že to chce stáhnou jakýsi flash, že se bez něj hra nezpustí.. nevíte prosimvás co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 nabídlo ti to update nebo neco takoveho ?? a co ti to přesně píše ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ycos Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Ano, nabídlo mi to update jestli to chci updatovat nebo ne, s tím že když to odmítnu tak se hra nezpustí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Ano to samé se mi stalo také, doporučuji nic neupdatovat, samozřejmě zkusit to můžeš ale pak s největší pravděpodobností budeš muset xko přeflashovat na LT+3,0 takže pokud se odhodláš to zkusit tak hodně štěstí. pak napiš výsledek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ycos Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 No to radši riskovat nebudu :) .. ale jakto že to chce? Na stránce kde jsem tu fifu stahoval uváděli že stačí lt+ 1.7 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 na warez forech uvadeji že chce LT+2.0 nevim co je na tom pravdy ale ja ted kvuli fifě musim přeflashovat xko :) ale fakt nedavam ruku do ohně za to že se to musi stat tobě :) klidně to zkus, pokud máš v plánu xbox přeflashovat tak za to nic nedáš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ycos Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Je mi jasný o co ti jde :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Sphinx* Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 jen radím :) ja musim xbox přeflashovat, a tobe bych radil to samé, nové hry už potřebují LT+3.0 a některé i flashnutou iHASku :) tak hodně štěstí v dalším postupu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ycos Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 No tak vidíš, zkus to ty a pak mi napiš výsledek, já xko přeflashovat nehodlám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 ale jakto že to chce? Na stránce kde jsem tu fifu stahoval uváděli že stačí lt+ 1.7 Protože hra nechce update flashe, ale update Dashboardu. Pleteš dvě věci dohromady. Nejlepší řešení je se domluvit s nějakým flasherem, který updatne Dash a přeflashuje konzoli na aktuální flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ycos
Zdravím, koupil jsem si xbox s flashem lt+ 2.0 a stáhl jsem si a vypálil fifu 12 (která má běžet na flashi lt+ 1.7), ale když jí chci spustit tak vyskočí hláška že to chce stáhnou jakýsi flash, že se bez něj hra nezpustí.. nevíte prosimvás co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.