filipsemo Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Chtěl bych se jen zeptat jestli se v týhle hře porad jenom bitkuje?!?! Kdyz jsem hral Warpedd tak sem tam chodil pres ruzny prekazky a bylo to hlavne o skocich- ale tady porad jenom nekoho mltim- nekdo kdo to dohral!!- budu se az do konce mlatit?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 no budeš tam jezdit na skejtu na ruznych obludach učit se nove utoky vybirat nove kostymi pro crashe atd mě to docela bavilo i bavi:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 dohrál na 100% koukni na můj podpis, je to už o něčem jiným no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 c0bca: pouzivej edit ja to hraju tak su asi v 7 levelu a furt tam taky mlatim ty prisery a maximalne jezdím na masce nebo tech obludach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 milux: co bys chtětl...je to noob jinak já to hraju na easy a pak na hard chci získat na xku všechny achievments a chybí mi tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 mě to teda moc nechytlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frida007 Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Poradi mi nekdo.Sem tusim ze v 8 kole a octnul sem se v nejake arene nebo co to je.Pomoci masky a prisery sem znicil ty kotle dole ale nevim jak zniit ty kotle nahore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Jestli myslis ty cerveny cudliky nahore. Tak bud na ty gorile a znicis je trojuhelnikem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.