Tomas007 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Máte někdo zkušenosti s tím novým Alan Wakem na RGH? Já už ho stáhl 3x pokaždé odjinud a stále je to ta demoverze - odehraju 1 misi a konec, ať hru hraju přes flashku nebo ji nainstaluju. Funguje to někomu normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 jasne ze funguje proc by nefungoval pouzij XM360 a odemkni pokud to mas zamceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 XM360 mi ukázal, že je hra odemknutá ale stále nejede. Musí se tedy asi přepsat launch.ini ale nevim kde ho najdu a jak ho přepsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 v xku ho neprepises nebo mozna jo nevim neresim to tak, musi tam bejt hledej myslim na flash: zkopcis ho treba na flashku nebo pres ftp to je fuk do kompu poupravis a nahrajes zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Ano konečně funguje, po přepsání launch.ini je ještě potřeba restartovat xbox. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 mam problem kdyz spustim alan weka tak kdyz najizdi prvni intro tak my to napise the disc cleaner mam rgh poustim to z ext. hdd [h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Já jsem nightmare normálně stahnul na xbok360iso.com hodil na hdd a maká.. Je super ale dost krátkej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.