Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

spatny flash, prosba o radu, mechanika nereaguje

Raze

Otázka

Dnes jsem delal flash jedne mechaniky a pri zapojeni k xboxu 360 nereagovala a blikalo zelene tlacitko. Usoudil sem ze je to spatny flash, parkrat sem to ejste zkusil ale situace se nemenila. Tak sem dal Liteon Erase, to vrchni tlacitko v jungle flasheru v zalozce MTK flash, problem ted nastava jak mam mechaniku flashnout kdyz v ni neni zadny firmware. Je to nejak jeste mozne ? mechaniku mi prave jungle flasher nenajde, tak sem premyslel, jestli by to neslo nejak pres DOS treba ?

predem dekuju za jakekoliv napady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jj mechanika, nevim ted kterej navod myslis, zkousel sem ten ze kdyz dam intro device ID tak pri nacitani mechaniky mam rychle vypnout a zapnout xbox. jenze ja mam slim a v te rychlosti jak pise jako ve vterine to uplne idealne nejde. a nejde mi to teda :) tak nevim jestli neco delam spatne

Odkaz ke komentáři

• 0

pres DOS flash sem dal liteon erease a pak jsem zapsal firmware, mechanika se zas normalne rozbehla ale dela to same co pred tim, tzn. po kazde proste kdyz ji chci zavrit tak znovu vyjede, kdyz vypnu xbox tak mechanika zajizdi ale pak zas vyjede a xbox se vypne. porad blika stredove tlacitko u xboxu

Odkaz ke komentáři

• 0

jj klic mam. promin ze pisu az ted dnes sem se sem drive nedostal.

takze flashoval sem mechaniku pres jungle flasher (0225)no a po flashi proste kdyz sem ji zapojil k xbox tak zacla sama vyjizdet a po kazde kdyz sem zmackla tlacitko na zasunuti tak zase vyjela, povypnuti xboxu mechanika zacla zajizdet a pak zase vyjela a xbox se vypl. Proste mechanikanechce zustat zasunuta v xboxu a porad k tomu blika stredove tlacitko na xbox 360. Nekolikrat sem ji preflashoval hodil tak stock firmware ale stejne se porad chovala uplne stejne. Uz sem nevedel co mam delat tak sem dal liteon erease no jenze mezim se mi vypl xbox a mechanika pak nereagovala vubec na nic, ve windows po zapojeni na satu mi zamrzl komp takze sem nemohl nic udelat. Tak sem si udelal bootovaci flashku a nahral potrebne souboury pro flash v dosu (dosflash,liteonerease,firmware a tak ..). V dosu sem dal po spusteni dosflashe, prvni liteonerease, no pak sem znovu zapsal stockfirmware. Mechanika ozila to jo ale porad nechce zusta zasunuta a blika stredovy tlacitko, dokonce sem nahral i novejsi dashborad jeslti neni chyba nekde tam ale taky ne. Ja si myslim ze xbox nechce nacist meechaniku, mozna delam nejak spatne ten tutorial s tim intro device ID kdyz mam ve vterin vypnout a zapnout xbox ale jak sem psal mam slim a plune idealne to nejde. Jestli treba mas nejakej tutorial nevim kde uz ten muj je tak treba mi ho sem hod a zkusim to. Ja uz fakt nevim jako jak to mechaniku zprovoznit. Jinak sem zkusil jinou jesti neni spatna mechanika nejake studenej spoj nebo neco ale ne chova se uplne stejne, podle me je tam nekde chyba nejak v inicializaci mechaniky kterou to nechce nacist.

jo tady to je podle tohoho sem to delal http://console-forum.net/tema/116731-spatny-flash-mechaniky?highlight=mechanika+nereaguje

Odkaz ke komentáři

• 0

No mne sa to raz tiez stalo po flashi myslim LT2.0.

Mne pomohol novy flash a ako konecny krok pre ukoncenie vendor modu som dal Outro/ Ata reset

10 krat po sebe a pomohlo to.

Niekde som to cital,ze to uz pomohlo moc ludom pri tejto poruche mechaniky.

Je to nejaka chyba kalibracie a tym sa to asi vynuluje pocitam.

Cau a hodne stastia.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu