H4nc Odesláno Srpen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2006 čest lidi tady pište všichni co jsou z ostravy at si pak můžem půjčovat hry atd. jednoduše ostrava sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Tohle už tady někde bylo.Jsem z F-M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Srpen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 jo ale můžem udělat něco jako psp komunitu ostrava.např.psp clan ostrava :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Srpen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 vítej v klubu.hej když tak pište na icq:271 872 316 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 čest ten první topic byl muj Ja jsem z Ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2006 já už taky psal - Vítkovice - pracovní obvod poruba :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 zdarvim ostravu!!! skype/icq petersweter :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Září 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 čest takdej icq můžem pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 nevim jestli to bylo 4me, ale rikam-hledej petersweter... 233-327-702 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 lidi nechcete někdo koupit GTA:Lcs a Bournout mám ještě film spider man jsem z ovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 a co se tak někdy teda sejít ostravaci???nějaká neutrální půda třeba Futurum nebo něco podobného!aspon bych se dozvěděl spoustu věcí,já lamička stará si nechám velice rád poradit. :oops: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Září 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 a co se tak někdy teda sejít ostravaci???nějaká neutrální půda třeba Futurum nebo něco podobného!aspon bych se dozvěděl spoustu věcí,já lamička stará si nechám velice rád poradit. :oops: :roll:to není špatný nápad ale bylo by to divné tam taká partička v rozpětí let od 40-do 13 zajímavé jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 sprostáku ješte mi dlouho 40 nebude a těm mladým můžu dávat rady do života! :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Září 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 sprostáku ješte mi dlouho 40 nebude a těm mladým můžu dávat rady do života! :lol: :lol:je mi to jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Září 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2006 ahoj,já bych potřeboval se s někým sejít aby mi poradil vše k PSP a jak změnit firmware...někdo takový?????? icq:225-318-248 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Září 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2006 tak ja jsem taky z Ostravy, ale PSP zatim nemam...pracuje se na tom :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Tady taky Ostrava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 jako není zas málo...ale řekl bych že nás z ostravy tady není ani moc zaregisttrrovaných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tajnepsp Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Tady taky ostravak!!!No rad bych nejake ty hry ale ted jsem v usa a koupil si psp.Tak mam The god father a nejaky motorky ale ty sou na hov.... Tak se ozvete tak za 3 dny jsem v ov a muzem pujcovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 jaký je ten godfather? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tajnepsp Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 jaký je ten godfather?No pred vcerem jsem to dohral.Takova mafie je to vlastne to same a o neco vylepsene.Vice akce nez v mafii.Me tenhle tip her bavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 mě právě taky,až ho budeš chtít prodat tak napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 no a co se tak teda sejít - už to tu jednou padlo,třeba Futurum - budu vám dělat ochranku!!! :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 Nechodi nahodou nekdo z vas na SOS telekomunikacni :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Říjen 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 Nechodi nahodou nekdo z vas na SOS telekomunikacni :?:ted sjem v devítce a asi tam pofarám jaký to tam ej a na jakém jsi oboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.